O podjetju

O podjetju

V družinskem podjetju Elmer se s proizvodnjo elektronske sanitarne opreme ukvarjamo že preko 30 let. V tem času smo prejeli kar nekaj nagrad in pohval za svoje delo.

Naš program zajema vse sanitarne elemente - senzorske WC kotličke, senzorske pipe, senzorske pisoarje, ter ostalo optično opremo.

Ker želimo obdržati kvaliteto in ugodno ceno, naše izdelke stalno tehnološko izboljšujemo.
To nam omogoča lasten razvoj, ter stalno izobraževanje in sledenje smernicam v elektrotehniki. Velikega poudarka pa ne dajemo samo na dober material temveč tudi na sam proces izdelave.

Večina elektronike v naših proizvodih temelji na mikrokontrolerjih, ker omogočajo bistveno večjo zanesljivost in manjšo porabo energije. Pri večini izdelkov je že mogoča tudi daljinska nastavitev parametrov (Prednost: za nastavitev občutljivosti in časa izpiranja ni potrebno snemati izliva pipe, okrasne maske ali elektronike). Izdelki z mikrokontrolerji imajo protipoplavno zaščito in dodaten program za varčevanje z vodo in higiensko izpiranje.

Zavedamo se, da s senzorskimi sprožilnimi mehanizmi občutno zmanjšamo tveganje oz. možnosti prenosa raznovrstnih povzročiteljev nevarnih nalezljivih bolezni, zato ta način priporočamo v vseh javnih objektih (zdravstvene ustanove, šole, vrtci, gostinski lokali,...), objektih za proizvodnjo živil in ostalih.

V letu 2000 smo se preselili v nove poslovne prostore v industrijski coni Pod Hruševco na Vrhniki in si tako povečali proizvodne zmožnosti in še izboljšali raven poslovanja. Na tem naslovu smo dosegljivi vsak delavnik med 7.00 in 15.00 uro.

Upamo, da boste iz našega proizvodnega programa lahko izbrali nekaj, s čimer boste dvignili higiensko raven in polepšali izgled sanitarnih prostorov, izboljšali počutje gostov v gostinskih objektih in olajšali delo vzdrževalcem.

 
 
 
 

Vizitka

Naziv: ELMER ELEKTRONIKA, elektronska oprema, d.o.o.
Naslov: Pod Hruševco 48A, 1360 Vrhnika

Matična številka: 5312639000
Davčna številka: 79468250
Transakcijski račun: SI56 0202 7002 0240 317 (NLB d.d.)

 
 
 

Podjetje Elmer v številkah

 
 •  

  44

  let neprekinjenega delovanja
   
 •  

  4

  nagrade za kvaliteto
   
 •  

  5

  letno jamstvo
   
 •  

  40.000+

  prodanih proizvodov
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.